11 de maig 2017

TUBAU MUNTAÑÁ, Susagna (Manlleu, 1978- )

Doctora en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universiteit van Amsterdam, i màster en Lingüística per la University of London (University College London), és Professora Agregada interina al Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix classes de lingüística anglesa.

Ha publicat diversos articles acadèmics en revistes especialitzades com ara Estudis Romànics, Lingua, Atlantis, The Linguistic Review, Frontiers in Psychology, Sintagma, Natural Language and Linguistic Theory i The Journal of Germanic Comparative Linguistics, així com també capítols de llibre a les editorials De Gruyter, Springer i John Benjamins.

El 2010 va guanyar el segon premi del XVI Premi de Narrativa Frederica Montseny de Manlleu amb el conte ‘Companys de viatge’, i el 2011 l’accèssit al XXIII Premi de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” amb la novel·la ‘Històries del Tàmesi’. El 2016 va obtenir el primer premi del 22è Premi de Narrativa Literària Mercè Rodoreda de Molins de Rei amb el conte ‘La visita’. També és coautora, juntament amb Àlex Garrido Serra, d’un recull de dues novel·les i un conte a dues mans titulat Cara, creu i cantell (Editorial Art Gerust), publicat l’any 2010.

Actualment viu a Manlleu i és mare d’una nena i d’un nen.


LLIBRES PUBLICATS

(2010) Cara, creu i cantell : dues novel·les curtes i un conte a dues mans (en col.laboració amb Àlex Garrido Serra) [Madrid] : ArtGerust, cop. 2010


PARTS DE LLIBRE: CAPÍTOLS, SECCIONS, FRAGMENTS...

(2017) "La Visita". En : La visita i altres narracions,Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, pp 7-17.