27 d’abr. 2018

DE JOSEP CODINA, Gerard ( Vic, 1987 - )

És graduat en Filologia Catalana  i màster en Periodisme Avançat – Reporterisme. 

Actualment viu a Barcelona i treballa a l'empresa de comunicació Pauta Media. S’encarrega del canal Management de LaVanguardia.com, és redactor en cap d'APMusicales.com, el mitjà de l'Asociación de Promotores Musicales (APM), i coordina l'Anuario de la Música en Vivo, la publicació anual de l'associació. 


Ha col·laborat amb mitjans com l’Enderrock, el diari AraIconNació DigitalCtxtEl Estado Mental, i altres.

Durant el 2015 va ser redactor de l’agència EFE a Atenes, i corresponsal del diari Ara i de l’emissora de ràdio Rac1 a Grècia. 

També ha escrit a Qué leer, NAtiva, Nervi i Núvol. Qué LeerNativaNervi i Núvol

Ha estat traductor i editor de continguts web en català a l’agència de notícies Europa Press, redactor a CatalunyaPress. i ha format part de l’equip de participació de LaVanguardia.com. També ha col·laborat amb l’emissora argentina Radio Palermo i amb el departament de premsa de l’editorial Penguin Random House – Mondadori.

Va ser fundador i director del festival de música independent de Manlleu Músicalleu; va participar com a membre de l’equip d’investigació a l’estudi sobre patrocini i mecenatge a Catalunya que van encarregar el CoNCA i ESADE; i ha treballat al departament de comunicació de la Fundació Lluís Carulla (Editorial Barcino).

LLIBRES PUBLICATS
(2016)  Syriza. La gran esperanza rota. ( En col.laboració amb Aitor Sáez).  Barcelona: UOC, 199 pp. 

(2017) La CUP: el poder de ser antisistema. Barcelona: UOC, 130 pp.(editat també en castellà)

BLOCS
https://elquidesunaltre.wordpress.com