9 d’abr. 2013

VILASECA MASRAMON, Mercè (Manlleu, 1956 - )

Mare adoptiva d’un nen i una nena. Sòcia fundadora de l’associació IMA (Amics dels Infants del Marroc) Vicepresidenta de FADA (Federació d’Associacions per a l’Adopció).

Llicenciada en Història per la UAB, ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit de la infància : al llarg de dotze anys fa de mestra de Ciències Socials a l’educacio primària; després s’incorpora a Televisió de Catalunya com a coordinadora del programa infantil Club Super3, tasca que desenvolupa durant nou anys. Més endavant forma part de l’equip directiu del programa infantil Tph Club de TVE.

Ha publicat diversos articles sobre la televisió i la infància i més recentment ha col.laborat en la col.lecció sobre adopció “Vaig arribar de...”de l’editorial La Galera, elaborant l’annex amb les orientacions adreçades a les famílies.

Actualment és directora de 9Nexe, empresa especialitzada en disseny i continguts didàctics, creada juntament amb el seu marti amb l’objectiu de compaginar la vida familiar i professional. Ha cursat un postgrau d’Edició a la UAB

 
LLIBRES PUBLICATS 

(2006)  Un Mar d'amor: diari d'una doble adopció. Barcelona : Mediterrània,  175 pp.