31 d’oct. 2014

PUJOL MONGAY, Maite (Manlleu, 1957 - )

Va néixer a Manlleu el 1957. Va estudiar Magisteri a Vic i a Barcelona i va ampliar la seva formació a diferents ciutats del nord d’Itàlia. És llicenciada en psicopedagogia.

Entre altres associacions manlleuenques, ha estat membre del Moviment Escolta, la Coral Rogent, la Coral Xiulet i el Teatre Centre. Formà part del grup de teatre El Rusc.

Viu a Vic i, des de 1981, exerceix com a mestra d’educació infantil a l’escola pública . És professora associada a la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic.

Ha impartit cursos de formació per mestres d’Educació Infantil a l’estat espanyol i a Itàlia.

L’any 2007 va rebre el Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic pel treball ”Interaccions amb l’art a l’educació infantil”, un conjunt d’innovacions dutes a terme al parvulari Les Pinediques de Taradell. Aquest assaig és fruit d’una recerca que va dur a terme gràcies a una Llicència d’estudis del Departament d’Educació DE LA Generalitat de Catalunya, durant el curs 2006-2007.

Ha col•laborat en diferents revistes: Escola Catalana, Cuadernos de Pedagogia, Infància, Perspectiva escolar, Aula de innovacion educativa...


LLIBRES PUBLICATS

(1983). Ressò. Material didàctic per a l’aprenentatge dels sons vocàlics catalans. (en col•laboració). Vic: Eumo. Consta de llibre de l’alumne, llibre del mestre i material.

(1987) El 3 (en col•laboració). Onda. Consta de llibre de l’alumne, llibre del mestre i material.

(1991) Treballar per projectes a parvulari(en col•laboració). Vic: Eumo, 119 pp.

(1995) Lavorare per proggetti (en col•laboració). Florència: Nuova Itàlia, 175 pp.

(1992) En Pica-Poc (en col•laboració). Barcelona: Onda. .Consta de llibre de l’alumne i llibre del mestre i materials didàctics.

(1992) Quina colla! (en col•laboració). Barcelona: Onda. . Consta de llibre de l’alumne i llibre del mestre i materials didàctics.

(1992) Sopa de savis(en col•laboració). Barcelona: Onda. . Consta de llibre de l’alumne i llibre del mestre i materials didàctics.